A blogíró őszinte vallomása,”hozzászólása”…

Szeretettel köszöntelek Benneteket!

Megint egy új hét, megint rossz idő 🙁 :(, és megint egy téma, ami a blog írójának “hozzászólásáról” szól. Őszintén örültem annak, hogy a Fazekas Robiról írt bejegyzésem megmozgatott Benneteket! Aki ír, aki véleményt formál, annak nagyon fontos az a tény, hogy olvassák a gondolatait. Az, hogy egyetértenek vele, vagy nem, az teljesen másodrangú. Talán inkább nem is érdekes…! A legfontosabb az, hogy érdekelje az embereket, minél több fantáziát mozgasson, és legyenek kommentek! Én voltam a legboldogabb ember pár nappal ezelőtt… Hozzászólások tömkelege…jóóó(!) végre! Hogy megosztottak? Így a jó!! Így tetszik nekem! Hiszen van egy téma, egy HÍR! Azt én feldobom, és írok róla egy véleményt. Ha ez megosztja az embereket az jó, hiszen kíváncsi vagyok a véleményükre! És ritkán van két egyforma gondolat..! És erre most egy őszinte vallomást, és gondolatot engedjetek meg!

Kedves Qkori! A Te hozzászólásodnak ugyanúgy örültem, mint annak, aki egyetértett a gondolataimmal! És ezt őszintén írom, a fenti sorok is ezt támasztják alá! Néhány gondolatot engedj meg, hiszen kommented erre sarkalt, remélem szívesen elolvasod!

Még mindig úgy gondolom a Fazekas Robiról írt gondolataimat, ahogy írtam pár napja! A HÍR engem mozgatott meg, nem mások mondták, hogy erről írjak! Én írtam (Sport Zoltán, alias Kövesi, a tarcsi), senki nem ír helyettem! Ismerem az oldal vezetőit és köszönettel tartozom Nekik azért, hogy lehetőséget kaptam az írásra! De ennyi! Minden írásom perceken belül fent van, senki nem nyúl hozzá, és senki nem cenzúrázza. Fazekas Robit ismerem, tisztelem és szeretem, de nincs komoly kapcsolatom vele, nem is volt. Mint régi kiöregedett sportoló (én 🙁 , mert valamikor valamilyen sportágat űztem én is), természetes, hogy ismertem. Amit róla írtam, nem kommentár volt, hanem egy hír utáni vélemény. Elfogulatlan és őszinte! Belülről jött, így gondoltam és így gondolom most is. Senki nem írt bele és örömmel láttam, hogy minden negatív hangú hozzászólás is megjelent! Politikai elfogultságom nincs, egyik párthoz sem tartozom. A hatalmat, ha szidom, azt én magam teszem, mert úgy gondolom, akár a sport, akár az élet más területén rászolgálnak. Én gondolom úgy és azt lejegyzem! És nem biztos, hogy igazam van… Nagy százalékban a sportról írok, elenyésző azon beírások száma, ami nem arról szól. A hír az tényleg hiteles forrás, de én meccsekről, emberekről, vezetőkről és sportolókról írok kendőzetlenül és őszintén. A hiteles forrás én vagyok, mert benne voltam a közegben. Lehet, hogy nem érdekes, amit írok, nem nagyon érdekel senkit, de nem kacsa, nem kommentár, hanem saját gondolat. Vélemény… Ez így fog menni tovább is, ameddig örömömet lelem benne, és a lehetőséget megkapom!

Köszönöm, hogy velem voltatok! Sportos beírással jövök hamarosan, addig is üdv:.
“Kövesi, a tartalék”

3 hozzászólás “A blogíró őszinte vallomása,”hozzászólása”…” bejegyzéshez

  1. Ne foglalkozzon az ilyen marhákkal! Most visszaolvastam, mit írt. Azt hitte, megmondja a frankót, holott fingja sincs semmiről…

  2. Kedves Zoltán!

    Ne foglalkozz az ilyen kommentekkel! Én is felhúztam magam pár okostojáson, de inkább már nem is válaszolok nekik, hiszen azt szokták mondani: aki hülye az is marad. 🙂 A világot meg nem lehet megváltani (nekünk biztos nem :)), de örüljünk, hogy nem vagyunk egyformák. Képzeld mi lenne, ha mindenki hülye lenne? 😀 Egyébként tetszenek az írásaid, a meglátásaid, csak így tovább! 😉

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.