Olimpiai előzetes: Fazekas Robinak üzenem…

Szép napot Nektek, szeretettel köszöntök Mindenkit, aki olvasgatja a blogomat!

Csak röviden jelentkezem, egy tegnap felröppent hírrel kapcsolatban. RTL Híradó tegnap este… egy általam nagyon tisztelt sportolóról szóló riport… a szokásos… irányított, lejárató hadművelet! Fazekas Róbert nem szorul az én védelmemre, problémáit nem én fogom megoldani, ki a f… vagyok én…? Megoldja Ő, egy kemény sportemberről beszélgetünk, aki megint éveket dolgozott azért, hogy kijusson Londonba, az olimpiára! Valaki megint úgy gondolta, megmarjuk ezt az embert, csinálunk egy próbát, és kiiktatjuk!

Ki a f……. zavar ez az ember megint? Hogy lehet az, hogy egy híradó műsor egyszer nem teszi hozzá azt, hogy Őt megilleti az ártatlanság védelme, és amíg be nem bizonyosodik, hogy hibázott, addig milyen riport az, hogy: Fazekas újra doppingolt?!!! Amerikában az arc kezében a pisztoly, belő az autóba, a másik arc meghal, az ujjlenyomata a  pisztolyon, beismeri hogy ő lőtt, elviszik bilincsben, de mindaddig ártatlan (!!!!), amíg a bíróság el nem ítéli gyilkosságért!!! Értitek itt mi van??? Mindenkit akit úgy gondolnak tönkretesznek, ellehetetlenítenek úgy, ahogy ezek a mocsok emberek gondolják!! Közben Pintér tábornok Úr megszünteti az NNI-t, tudjuk miért, legális a hálapénz ( 🙂 …), módosítjuk a törvényeket nap mint nap, és az igazi bűnözők vígan élik életüket…! Az, ami ebben az országban történik, az vicc,és egyben tragédia is…!

Fazekas Róbert Neked a távolból üzenem, hogy kitartás, legyen hozzá erőd, hogy bebizonyítsd az igazadat, és ha az eredményeid engedik, akkor legyél ott Londonban az olimpián!!!! Tudom, hogy nincs szükséged egy ismeretlen ember jókívánságaira, de ezt valahogy úgy éreztem, hogy le kell írnom!!!

Maradok tisztelettel Feléd, és mindenki felé, aki hasonlóképpen gondolkozik!

Üdv.:
“Kövesi, a tartalék”

47 hozzászólás “Olimpiai előzetes: Fazekas Robinak üzenem…” bejegyzéshez

 1. Tisztelt Zoltán!

  Ezzel a bejegyzésével nagyon belopta magát a szívembe! Egy általam nagyra becsült emberről van szó, és minden mondatával a messzemenőkig egyetértek! Sajnos ez az eljárás már-már tendencia kezd lenni itthon, főleg a szombathelyi sportolókkal, sportvezetőkkel kapcsolatban. Most én fogok hazabeszélni, ugyanis szombathelyi vagyok, számomra ez a város jelenti a hazámat. Ha kicsit csalódok is az országos tendenciában, mindig az otthoni értékek felé fordulok, bár sajnálattal tapasztalom, hogy az utóbbi időben kezdik ezt is kiírtani. Egy dolog azonban biztos: mi szombathelyiek nagyon büszkék vagyunk a sportolóinkra, azokra, akik megtesznek bármit a pályán és azon kívül is, hogy öregbítsék a város hírnevét. Nem könnyű megfelelni nekünk, ez is igaz, néha már-már betegesen ragaszkodunk a helyiekhez, de ezt csak úgyis az érti, aki lokálpatrióta kicsit. 🙂
  Egy szó, mint száz: remélem Robi indulhat az olimpián, és szép sikert ér el.

 2. Nekem is tetszik,minden sorával egyetértek!
  Csak remélni tudom,hogy Robi indulhat!

 3. London annyira messze sincs,meg a belépők sem annyira drágák!Jó utat Robi!

 4. Tisztelt Kövesi Úr!

  Ez nagyon korrekt írás volt! Gyakorlatilag megfogalmazta a gondolataimat.

 5. Nem tudom, mit nem értesz. Nem vehet részt az olimpián, mert határidőre nem nevezték, ugyanis pozitív lett az “A” mintája. Szinte biztos – csak ha valami csoda nem történik – hogy a “B” próba is pozitív lesz. Az meg általában azt jelenti, hogy tiltott szert találtak a vizeletében. Persze előfordulhat, hogy a “B” negatív lesz. Akkor nem tudom mi van, de hogy nem indulhat, az biztos. Aztán az is lehet, hogy kamu az egész, vagy médiahekk, hiszen Fazekas nem kapott semmilyen értesítést erről a honlapja szerint.
  Nézőként persze ott lehet.

 6. Pár nap, aztán minden világos lesz.
  Most tegyük félre, hogy doppingolt vagy se. Beállok azok sorába, akik azt mondják nem.
  Londonban mégsem lesz ott, maximum nézőként. Azért mert nem nevezték. Ezért kár itt illúziókat kergetni: NEM MEHET ODA VERSENYEZNI. Ez a nagy tény.
  Azt gondolom, aki emocionálisan nem kötődik ehhez ez emberhez, az nagyjából tudja mi a valóság, és ez lesz világos pár napon belül.
  “Bizonyítsd be az igazad Robi” – igen, ezzel is egyetértek. Kezdheti is, Athénnal. Mert ugye még azzal is adós, akárcsak az edzője.

 7. Nem nevezték, mert az A teszt pozitív!! Ennek oka van! Senki nem vállalná föl, hogy csak úgy meghamisítson egy mintát, mert ezt vagy azt a sportolót nem szereti! A B teszt is tutira pozitív eredményt hoz, de ha Fazekas nem doppingolt még mindig pereskedhet, és behajthatja az aranyért járó milliók tízszeresét! Szurkolok neki, hogy így legyen, bár a pénz nem boldogít, és nem ér fel a sportban elért dicsőséggel, meg úgy néz ki nagyon nincs is szüksége Robinak a zsére, /amerikai edzőtábor, kihagyott zsíros versenyek/de némi kárpótlás jól jöhet, főleg az erkölcsi!

 8. Én, ha Robi lennék és lenne a hátam mögött egy kénköves pokol a “le nem adott mintával” kapcsolatban, tutifix hogy NEM doppingolnék, tudván azt hogy a régi ügy miatt bármikor és bárhol kérhetnek mintát, pont amiatt. Életszerű lenne, hogy doppingoljon “azok” után? Nem hinném hogy ez így van. Nem hiszem el, hogy ez nem egy megfúrás….

 9. Teljesen felesleges itt mindenféle összeesküvés-elméleteket gyártani, hogy le akarják járatni. Megtette ez Ő, saját maga. Először akkor, amikor nem adott megfelelő mennyiségű mintát (vajon miért..) és most ezzel megint.

  HA tényleg Ő volt és HA tényleg pozitív lesz a B is, akkor azt gondolom Robinak mélya magába kell néznie. Valamint bocsánatot kell(ene) kérnie azoktól, akik bíztak benne, akik hittek neki, akkor is és most is. Mert valahol ezeket az embereket hülyére vette Robi. Szar ez így és főleg szar szombathelyiként. Annak idején én is kiálltam mellette, máshol lakó ismerőseimmel már-már az összeveszés határáig ment az ember a Robit “védve”. Megérte? Robi, neked megérte? HA igaz, akkor hogyan fogsz a szombathelyi polgárok szemébe nézni? Mert a szemükbe kell, előbb-utóbb..

  1. Hobby Gilda!

   Teljesen egyetértek Veled.
   Remélem Fazekas Róbert végre eltűnik a sport világából.Szégyen amit csinál és csinált az Athéni olimpián a társával együtt.

 10. Na látom, így hogy ehhez hozzá lehet szólni, azért jelennek már meg más vélemények is. Más, Fazekasnál lényegesen nagyobb eredményeket elérő, sportolók miért nem keverednek ilyen “ügyekbe”? Miért pont mindig ő?

 11. Egyetértek az előttem szólókkal. Szerintem is doppingolt, ok nélkül nem gyanúsítanák meg. Csak azt nem értem, hogy lehetett ennyi esze, hogy ezt már másodszor eljátszotta. Ha nem is dobogós helyezést ért volna el az olimpián, akkor is dicsőség lett volna számára már a részvétel is.
  Én a helyében most az utcára sem mernék kimenni szégyenemben.
  Egy sportoló

 12. A Fazekas-blogon miért csak pozitív véleményt engednek megjelenni a fórumon?

  Ez az ember épp eleget “tett” már a vasi dobósport lejáratásáért, ideje lenne eltűnnie.

  1. Ezt nem értem én sem. Persze kell cenzúrázni de csak egy bizonyos szintig (az természetes, hogy az “anyázós” posztok törlésre kerülnek).
   A negatív vélemény is vélemény és attól, hogy nem engedik megjelenni (strucc szindróma?), attól még van az is.

   De mindegy, lelke rajta a cenzornak.

 13. … és már megint a Fazekas … nincs több hozzáfűzni valóm

 14. A sok okoskodó képmutatónak üzenem: hogy tud Robi ezek után az emberek szemébe nézni? Ugyanúgy, mint Phelps, Bolt, vagy akár a magyarok közül a vízilabdázók. Mert ugye senki sem gondolja, hogy ezek az emberek “tisztán” nyertek ennyi aranyat és ilyen eredményekkel… A szégyen inkább az, hogy akinek van pénze megteheti, nem bukik le, akinek nincs, az meg kénytelen könnyebben kimutatható szerekkel rizikózni. Ilyen egyszerű, nem kell itt okoskodni…

  1. Szerintem itt Te okoskodsz egyedül. És valóban azt hiszed, hogy itt, Szombathelyen van olyan ember aki örül ennek?? Szerintem ennek senki, még azok sem örülnek akik esetleg nem “szeretik” Robit.

  2. Igazából te okoskodsz és hazudtolod meg magadat, mert nem az értelmed, hanem az érzelmed irányít. A te általad említetteket pláne megilleti az ártatlanság vélelme, mert semmilyen pozitív tesztjük nem volt, vagy nem ismert. Viszont Fazekasnak van pozitív mintája. Ő innentől doppingolt. A B teszt arra van, hogy ő visszaellenőriztesse magának. Nagyon kicsi az esélye, hogy ez negatív lesz. Szóval szinte biztosan doppingolt, Athénben meg nemn tartotta be a szabályokat, sejthető okokból. Azt ígérte megmutatja, tisztán. TISZTÁN! Érted? Aztán meg ha pozitív lesz a minta, az azt mutatja, hogy hazudott.

 15. Mondhatnam, hogy szégyellem magam a kígyót-békát Robira kiálltó szombathelyiek miatt. De nem teszem, mert vagy rosszakarói akik így nyilatkoznak, vagy vajmi kevés fogalmuk lehet a dolgokról… Hajrá Robi, szűk hazád, az igazi szombathelyiek büszkék rád!

  1. Akkor ha te tudsz a dolgokról, amikről mi szombathelyiek “vajmi keveset tudunk”, írd már le mik azok!

 16. Egyet azért ne felejts el. Attól, hogy ki mennyit doppingol, és kit fognak meg, és kit nem, attól nem mentesül Fazekas. Ha egyszer tilos, akkor tilos. Ha egy boltba bemész és lopsz, nem hivatkozhatsz arra: mások is lopnak. Ha megfognak téged, akkor te felelsz érte.
  Mit mondanál egy másik ember szellemi képességeire, ha kétszer ugyanazt a vétséget elkövetné, holott tudta hogy figyelik? Ha ez egy civil, simán ráfogod: sík hülye.
  Én bízom abban, azért nagyobb Fazekas IQ-ja, mint a cipője mérete.
  Sokkal tisztességesebb viselkedés lenne a részéről, ha kiállna és elmondaná a frankót, mert így csak találgatások és pletykák maradnak fenn megint. Ugyanúgy ahogy Athén után.
  A Sürgész, meg a többi politikus meg ismerje már fel végre: a közpénz nem a professzionális versenysportba való!
  Remélem visszakérik (perlik?) Fazekastól, amit kapott.

 17. Nem értem:

  Miért tart két hétig a B teszt elvégzése? Egy vegyület kimutatása percek alatt megtörténik.

  Nem tudom: van “last minute” nevezés? Ha kiderül, hogy negatív, akkor még be lehet nevezni?

 18. Nem bírom ép ésszel felfogni, hogy lehet valaki ennyire felelőtlen!Aki egyszer elbukott, számíthatott rá, hogy megint górcső alá veszik!S 20 éve használt doppingszerekkel megbukni?Mi ez,ha nem hülyeség?Eddig szorítottam neki,de reménytelen egy eset a pasi!

  1. Rengeteget dolgozott, talán csalódott volt, h nem megy 65 méternél több. Lehet, hogy egyszer bevett valamit, és rögtön lebuktatták. Ha jól azonosítom, az ügyvédje nem éppen miniszterelnök barát blogot tart fenn.

   Persze lehet, h FR is hülye, meg én is, aki baromira szurkoltam neki,

 19. “az ügyvédje nem éppen miniszterelnök barát blogot tart fenn”

  Jaj bakker. Ne keverjük már ide orgován winnetout.

  Én inkább elképzelhetőnek tartom, hogy későn állt le a szerrel és maradt valami nyoma. Bár nem értek hozzá, nem tudom, hogy meddig kimutathatóak ezek az izék.

  1. Hobby Gilda: ez esetben pedig annyit megérdemel a város, az ország és mindenki aki szorított érte, hogy kiálljon és azt mondja: Igen, ezt és ezt tettem, nem szabadott volna, igazatok van! Sajnálom, beállok az esztergapad elé és ott folytatom. Köszönöm aki kitartott mellettem és aki segített.

 20. Csak észleltem, hogy van egy érdekes egybe esés, és megosztottam. Nem akarom túl okoskodni, ennyi. De ennyi azért van.

 21. Jajjmá, a nagyon okos kombinálók.
  Robit 4-5 hetente ellenőrizték. Mikor megdobta a szintet az USÁban és hazajött, azonnal elvitték. Negatív lett. (Persze, majd utána kezd el szedni vmit, mikor tudja, h. megy az olimpiára, mi????????)
  A mintát levették júniusban (jól bedugaszolták, mi??? és a kutya sem fér hozzá, ugye???), majd 1 hónap múlva közlik, hogy pozitív???????????? Ráadásul egy őskövület szerrel??????
  Hát ez qrva jó!
  Még nincs meg a B próba, de már tényként közlik, h. ez tuti dopping.
  Nekem ez baromira nem klappol………………….
  Tán a WADA nem felejt? És nem bírták elviselni, hogy nem találtak nála SOHA SEMMIT?????

  1. Ez azért tényleg nagyon ostoba hozzászólás. Mindig másra tolni a bajt. Összeesküvés elméleteket gyártani. Sokkal tisztább lenne, ha Fazekas elomndaná, hogy miről van szó. Sportszerűen vállalná a tettét.

 22. Tudom, hogy megosztó leszek, de igyekszem érthető és elfogulatlan lenni – ami egyeseknek (különösen F.R védőire nem igazak).
  Ha nem doppingolt: Kinek az érdeke, hogy lejárassa Őt? (érdekes, hogy épp a 8 évvel későbbi olimpia előtt) Rosszakarók? Lehet. De korábban sem számolt el a tettéről SENKINEK. Ha a várostól kap egy lyukas zoknit – ami az adófizetőktől jött be – becsülnie kéne azt és nem keveselni! (ha csalt viselje a következményét). Érdekes: a nagy baráti és családi kör védte akkor is, addig míg a kedélyek le nem csillapodtak. A béna sportdiplomáciánknak köszönhetően nincs egy Pars nyakában érem, ami JÁRNA! Fazekas és Annus példaértékű sportolók voltak, amíg meg nem buktak. Az is bukás, ha nem felelsz meg a szabályoknak! Fociban már a szándékot is pirossal büntetik! (jogos volt az eltiltásuk).
  HA bűnös, akkor a 8 évvel ezelőtti miatt issza a levét. HA ártatlan akkor is!
  Nagyon gyermeteg és POFÁTLAN dolog kimoderálni egy véleményt olyan oldalakról amely bizonyíthatóan UGYANAZOK vezetik/tartják fent. Számomra bulvár szinten vannak! Kitesznek egy BLOG írást főoldalra (ami FR védelmében íródott és ami talán igaz is). A kommentekben pedig egy kritika, segítő szándékú javaslat SEM lehet. Csak a most hatalmon lévők szidása, a pórnép lehordása, s a családtag éljenzése! Mert FR egy az oldalnak is dolgozó ember családtagja. Én is védeném, még ha az igazság fáj is. Viszont ha sportolóként megbukott legyen gerince és kérjen elnézést. Az írt és hangos sajtójukat pedig lehessen már kritizálni – hiszen (elvileg) szólás szabadság van – és ha ezt kérdőre vonják, cenzúráznak valamint állami vezetőinkre mutogatnak éppen azt köpik szemben amit képviselni akarnak. (egy véleményt).
  Végezetül az íróknak (a blog és az oldal íróinak is szól): ha írunk, hiteles forrásból táplálkozzunk és elfogulatlanul írjunk, mert ez a HÍR, minden más csak kommentár! (úgy látszik ezt elfelejtették, már ha tanulták)

 23. Nagyon drukkoltunk neked Robi, ezért ha tényleg találtak valamit, kérünk tégy nyilatkozatot, és a szemünkbe ugyan akkora maradsz mint eddig. De hazudozni az nem méltó hozzád.

 24. Nagyon életszerűtlen számomra, hogy egy olyan ember, aki egyszer már megégette magát közvetlenül az Olimpia előtt szánt szándékkal tiltott szert szedjen, főként ha tudja, hogy gyakran ellenőrzik és kiemelten kezelik a vizsgálatát.
  Arról a tényről már nem is beszélek, hogy az egy hónappal ezelőtti minta vizsgálatának eredménye hogy-hogy most, közvetlenül a nevezések leadása előtt lesz sajtóhír? Úgy, hogy a B próba elvégzésére sincs már mód.
  Jogerős elítélésig egyetlen gyanúsított sem tekinthető elkövetőnek…

  1. Ha ez igaz, akkor ezt hívják ostobaságnak, vagy visszaesőnek más kontextusban.

 25. Hozzászóltam a varasdi versenyes cikkhez, amiben azt írta a szerző, hogy “nem kívánt nyilatkozni”. ennyit:
  “Persze, a legkönnyebb nem nyilatkozni”. Nem tartották érdemesnek megjeleníteni. Azt nem értem miért van lehetőség kommentelni.. 🙂

 26. Hát ez van emberek. Ahogyan említettem. Minden csoda három napig tart! Látod Robi! Sehol egy komment.
  Javaslatom: Hogyan buktam kétszer ugyanazzal a hülyeséggel – című könyv. Abban még lenne egy kicsi pénz.

 27. Senki nem írt arról, miért kell két hetet várni a B próba eredményére.

  Arról sem, h lehet e az utsó pillanatban nevezni.

  1. Tök mindegy, hogy a B próba eredménye egy nap vagy 3 hónap. Nem nevezték. Részt vehet az olimpián, de csak mint néző. Mindenki aki az ellenkezőjét állítja, hamis illúziókat ébreszt.

 28. Nem tudom miert kell 2 hetet varni. Biztosan meg van az oka. Talan technikai. Nevezni szinte biztosan nem lehet.

  1. szinte, vagy abszolút nem? senki nem tudja a szabályt? ez lenne az egyetlen érdekes kérdés, feltéve, h sikerülne elérni, h a B minta negativ eredményét napvilágra hozzák.

   1. A B minta eredményét szerintem biztosan nyilvánosságra fogják hozni. De ha negatív, az biztos címlapra kerül a nyugat.hu-n. Az, hogy induljat-e, nem tudom. De csodálkoznék, ha igen. Tulajdonképpen a MOB fenntartja magának a jogot, hogy benevezzen valakit. Nem nevezte és nem is hiszem, hogy fogja a MOB. Egyénileg meg nem nevezhet. Szóval 99.99999%, hogy nem indulhat. Nyilván megvan az oka.

 29. Na, nagypofájú okoskodók:
  http://fazekas.blogin.hu/2012/07/19/kozlemeny-3/

  Akkor most lehet bocsánatot kérni Robitól a gyanúsítgatások miatt. Szégyelje magát az összes előre vádaskodó! Ez nem dopping vétség, ez lóf…! Ürügy. Ilyet bárki produkálhat, nemhogy egy versenyző. Máshol kiröhögik ilyennel az eltiltó szervezetet. Csak nálunk tehetik ezt meg… Nem is érdemelné meg ez az ország, hogy Robi dicsőséget szerezzen neki.

  1. Most miért kellene bocsánatot kérni? Mert 1 ng/ml volt a szervezetében? A labor mennyiségek, különösen, hogy vizeletből van kimutatva, ami ráadásul a napok számával is csökken, már csak ilyenek. Ez bizony pozitív eredmény, akárhogy is nézzük. Nézz rá a doppinlistára és a mennyiségekre.

 30. Nos. Megkövetem Robit! Viszont most akkor mégiscsak felmerül egy újabb kérdés. Mégpedig az, hogy KINEK VOLT EZ ÉRDEKE???!!!

 31. nagyon utazhattak rá. annél inkább nem szabadott volna okot adni. Bár ennie csak kellett valamit.

 32. Miért kéne bocsánatot kérni? Az ügyvéd által közzétett közleménye miatt? Valamitől pozitív a teszt. A nyugatos – egyértelmű balos – oldal cikke pedig semmi más, mint feltevésekre alapozza a gyanút. 2 teszt – még ha minimálisan is – de bűnösséget hozott ki. Ha ártatlan KINEK AZ ÉRDEKE, hogy ne induljon? (ha valaki vezető, akkor max azért, hogy ne égjenek megint a magyarok, ahogy 8 éve). Megkapta a lehetőséget a javításra, de bukott. Annyira gyerekes ez a mentegetőzés, valamint a családon és barátain kívül mindenkinek egyértelmű, hogy sáros. Amerikai verseny után elvileg negatív lett a teszt. Most meg volt benne valami és mit ad isten pont egy tiltott szerrel szennyeződött a mintája. NEVETSÉGES! Rosszul számolták ki a tiltott cucc felszívódási idejét – ez nem lehet, kedves FR fanok?! MINDIG a másik oldal a hibás?! (az ilyen nem sportoló – nem követendő példa) Helyébe menjen gyárba 3 műszakozni, mert edzőként sem lehet példa – nem úgy, mint Márkus Erzsi, Antalovics úr és a többi olyan híresség, olimpikon, sportoló, akik akár 20-30 évet húztak le tisztán. S, ha le is vizeltek egy tuját a versenyük után, az nem dobott még egyszer 60 métert – a “sportoló” után!

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.