A 30. forduló kérdése: kié lesz a 4. hely?

Szeretettel üdvözöllek Benneteket! A záróforduló következik a magyar bajnokságban, szinte minden fontos kérdés eldőlt. Nyitott még a bajnoki 4. helyezés, és a nemzetközi szereplés miatt, azt hiszem, mind három csapat, aki ebben érdekelt, harcolni fog érte! Honvéd? Kecskemét? Paks? Nehéz tippelni, mert az utóbbi időben nagyon visszaesett a teljesítményük.  A Honvéd tudta tartani az előnyét, mert a Paks és a Kecskemét is botladozott. Viszont ma eldől, hogy ki bírja jobban mind fizikálisan, mind fejben egyaránt. A csapatok mai mérkőzéseit látva,  ha tippelnem kéne, azt hiszem a Paks lesz a befutó! Hogy ezt miből gondolom? Csak egy megérzés, hogy a Honvéd veszít Pécsett, a Kecskemét nem nyer Siófokon és a Paks megveri a szétesett Fradit. Ha ez így lenne (nem biztos), akkor az “atomváros” csapata indulhat idén újra a nemzetközi kupában. Izgalmas lesz, csinálok rá egy totót, meglátjuk, mi sül ki belőle…

Kedves Soma! Köszi a gratulációt a szelvény miatt, tippelj velem Te is! 🙂

Pécs-Honvéd 1    Vékony” a Pécs,de ma szépen búcsúzik a szurkolóitól….

Siófok-Kecskemét 1x   Nyerhetnek a tavasszal menetelő hazaiak, az idegenben nem túl jó Kecskemét ellen…

Paks-Ferencváros 1  Így érzem…:)

Diósgyőr-Vasas 1  Ha ezt sem húzzák be” otthon, akkor morcos lesz a hazai publikum…

Debrecen-Haladás 1 2  Bombabiztos fix egyesnek” tűnik, de miért ne nyerhetnének a szombathelyiek ugyanúgy, mint tavaly az utolsó fordulóban….?

Újpest-Videoton x 2   Sousa “bácsi” a pálya talaja miatt biztos cirkuszolni fog…. 🙂 Aztán meg megy Angliába dolgozni… Hagyjuk már… Reklám… Újpesten pedig az “állásinterjú” kérdése a pálya hossza és szélessége volt… 🙂 Azért mindennek van határa…..

Pápa-Győr  1   Nem így lesz, teljességgel vicc ez a tippem! De így gondolom….

Kaposvár-Zalaegerszeg 1 x   Egyébként meg simán nyerhet a Zete is, nem sokkal rosszabb csapat, mint a Kaposvár….

Köszönöm megtisztelő figyelmeteket, jövök az értékeléssel, és egy kicsit az EB-vel hamarosan!

Üdv.:
“Kövesi a tartalék”