A papírforma forduló, avagy a telitalálatos totószelvény utóélete

Szeretettel üdvözöllek Benneteket! Hét mérkőzésre tippeltem a hétvégi totóban és telitalálatos szelvényem volt! Lehetnék büszke magamra, hiszen soha ennyi mérkőzést még nem találtam el. De nem örülhetek felhőtlenül, mert tuti meccsek voltak, nem kellett hozzá nagy tudomány eltalálni. Visszatekintek a fordulóra és leírom miért éreztem meg ezeket az eredményeket!?

Paks-Kispest: Erről a meccsről lemaradt a tippelésem,de az eredmény számomra nem meglepő.A Paks szervezettebb és fegyelmezettebb csapat benyomását keltette,és már az első félidőben eldönthette volna a mérkőzést!A Kispest a “szokásos” formáját hozta,gyenge játékkal és elképzelés nélkül nem lehet idegenben pontot,vagy pontokat szerezni.

Újpest-Kispest: tipp: 1   Biztos Újpesti győzelem.Az első félidő szó szerint nézhetetlen volt,hagyjuk a meleget,minősíthetetlen focit láttam!A másodikat lehozták a lilák,mert jobb csapat mint a Vasas,és mert az angyalföldi gárda mentálisan is szétesett!!Motiválatlanok,csoda kellene a kiesés elkerüléséhez…

Diósgyőr-Debrecen: tipp:1 2    Az eredmény hűen tükrözi a jelenlegi helyzetet Miskolcon!Dudás Hunor”Úr” a magyar edzőket szapulja,és mégis az eddigi sportigazgatót nevezi ki Benczés utódjának!Ezzel sírt is ásott,ami mutatja hozzá nem értését..Szentessel pontot még nem szereztek,és nem is nagyon fognak.Így a “Kopaszi gátpénz” nem fog megtérülni,nincs nemzetközi porond,nincs eredmény!Abszolút szakmai és vezetői válság!

Kaposvár-Pécs:  tipp: 1   Elnézést kell kérnem a Kaposváriaktól,mert valószínű ez az eredmény a bennmaradást hozhatja,és egy előző írásomban kiesőjelöltnek tituláltam Őket.Igaz azt a Pécset fektették két vállra,amelyik jövőre nagy valószínűséggel búcsúzik az első osztálytól…

Siófok-Haladás: tipp: x 2    Azért papírforma eredmény,mert a Hali jobb csapat mint a Siófok!Mindkét csapat jól szerepel tavasszal,és “középmezőny” rangadót játszottak.A Szombathelyiek tehetségükkel,és egyéniségeikkel nyerték meg a mérkőzést,Radó két gólpassz és jó játék,Halmosi és Oross eldöntötték a mérkőzést,mert egyéniségek!

Pápa-ZTE:  tipp: 1 2    Ez az eredmény kicsit meglepetés,de csak a táblázatot nézve.Teher nélkül már kiesőként biztos voltam benne,hogy először most nyerhet a Zalaegerszeg.A Pápa hanyatlik,és nagy harcban lesz a Vasassal a kiesés elkerüléséért..

Videoton-Ferencváros: tipp: 1    Biztos voltam a fehérváriak győzelmében,és miért tippeltem ezt?Mert annyira éreztem,hogy a Fradi nagyon rossz taktikával és rossz felfogásban fog játszani a bajnok otthonában!!Az amúgy nem bombaformát mutató hazaiak ellen defenzív focit talált ki Détári Lajos és szakmai stábja.Miért gondolták,hogy 3,helyenként 4(!) belső védővel eredményt fognak elérni???Támadó szellemű kreatív labdarúgók a kispadon,és az Otten-Grúz kettős szervezi a Fradi játékát…!Úristen…!

Kecskemét-Győr:  tipp: 1     Hazai győzelemre tippeltem,biztos voltam benne,hogy az otthon jó focit játszó Kecskemét megállítja a Győrt.Lencse jó játékával eldöntötte a mérkőzést,esélyt sem adva a bajnokesélyesnek.A Kecskemét hazai pályán bárkit legyőzhet,a Győr a következő fordulóban rangadót játszik a Debrecennel,ahol a bajnoki cím is eldőlhet!

A nyolc mérkőzésen 15 gól esett,a fordulót 28000 néző látta.Emelkedő nézőszám…

A Magyar Kupa döntőről pár szót… Debrecen-MTK 3:3, tizenegyesekkel: 8:7, így a Debrecen a Magyar Kupa győztese! Puskás stadion 5000 néző…. MLSZ rendezvény, és gratulálok a szervezéshez! Magyarország jelenlegi legnagyobb stadionjában 5000 néző lézeng, itt kellett megrendezni…
Nyilasi Tibornak és Faragó Richárdnak tetszett a mérkőzés, nekem nem annyira… Szerintem azt mondták nekik, hogy tetszeni kell a meccsnek fiúk. Gratulálok az MTK-nak, igencsak megnehezítette a dolgát a leendő magyar bajnoknak. A hosszabbításra majdnem mindenki begörcsölt, aki a pályán volt, pedig az iram helyenként egy jó öregfiúk mérkőzésnek felelt meg. Így a nemzetközi kupában nagyon nehéz lesz érvényesülni, bár a szpíker mondta: Szakályék sok mérkőzést játszottak, érthető a görcs. Robben, Ronaldo, Ribery, Ramos, Özil ebben az évben alig játszottak, így nem is görcsöltek a BL elődöntőjében… Szpíker “Úr” azt mondja, amit gondol, ne azt, amit mondania kell könyörgöm!

Köszönöm megtisztelő figyelmeteket, nemsokára érkezem és csikorogva fékezem!

“Kövesi, a tartalék”